Ζωντανά παιχνίδια απόδρασης: πώς ξεκίνησε το νο.1 game trend;
31/08/2016
6283dfsdfsdfsd2112df2323232dfsdfsdf1688051482
29/06/2023
Δείτε τα όλα

Οικογενειακή Υπόθεση στο Escape your mind

Μια τρελή μόδα που ήρθε από το εξωτερικό αλλά κάνει… θραύση και στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, είναι τα δωμάτια απόδρασης. Τα Δωμάτια Απόδρασης (Escape Rooms) είναι χώροι με ζωντανά βιωματικά παιχνίδια, όπου οι παίκτες καλούνται να συγκεντρώσουν στοιχεία, αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και να τα συνδυάσουν, ώστε να βρουν τη λύση ενός αινίγματος πριν λήξει ο χρόνος.

Μια νέα επιλογή στο χώρο των δωματίων απόδρασης αποτελεί η Escape Your Mind, στο Περιστέρι! Έχουν τα μεγαλύτερα δωμάτια σε όλη την Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι και τα 300 τ.μ. ενώ μπορούν να δεχτούν μέχρι και 24 άτομα!

Τώρα στην ESCAPE YOUR MIND, παρέχονται οικογενειακά προγράμματα με γρίφους για μικρούς και μεγάλους που κάνουν δυνατή την συμμετοχή και την συνύπαρξη οικογενειών στα πιο εντυπωσιακά δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα. Οικογένειες, φίλοι, συγγενείς ή ακόμα και άτομα που συναντώνται πρώτη φορά, ανταγωνίζονται με γνώμονα την ευγενή άμιλλα, για τον έναν και μοναδικό στόχο. Την Έξοδο! Συσφίξτε την σχέση των μελών και της δικής σας οικογένειας, με την πιο διασκεδαστική περιπέτεια που ζήσατε ποτέ.

Το μεγαλύτερο δωμάτιο απόδρασης στην Ελλάδα (300 τ.μ.) έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 24 άτομα ταυτόχρονα, είτε σε μία ομάδα, είτε χωρισμένους σε δύο ομάδες, κάτι που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα και την διασκέδαση του παιχνιδιού. Σε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν, να ξεπεράσουν εγωισμούς ώστε να αποδράσουν πριν την αντίπαλη ομάδα. Στο τέλος του παιχνιδιού υπάρχει η δυνατότητα φαγητού και καφέ στην καμπίνα του καπετάνιου αλλά και ευκαιρία για συζήτηση και πειράγματα σχετικά με την περιπέτεια.

k42-photo2

Είναι μια μοναδική εμπειρία! Και μια ξεχωριστή επιλογή για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας ή και φίλους!